En gruppe ungdommer jobber med PC i klasserom

Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

 

Det meste er gratis på #hack4no, og for studenter, skoleklasser og kodeklubber tilbyr vi også reisestipend eller egen (gratis) buss.

Det er selvsagt gratis å delta på #hack4no, og vi serverer gratis lunsj og middag til alle deltakerne begge dager. For de som tar til takke med “sovesal”, tilbyr vi gratis overnatting i klasserom. Bare ta med liggeunderlag og sovepose! Og vi setter opp gratis buss fra Oslo og Gardermoen for alle deltakere.

I tillegg kan vi, med god hjelp fra våre sponsorer og samarbeidspartnere, tilby reisestipend eller gratis buss til og fra for tilreisende studenter, skoleklasser og kodeklubber slik at reisen skal bli så rimelig som mulig og i beste fall gratis. Reisestipend vil være for de som må fly eller ta tog for å komme til Hønefoss – og for tilreisende som er i kjøreavstand, vil vi leie inn buss. Kryss av i påmeldingsskjemaet dersom du søker reisestipend/ buss, så tar vi kontakt tilbake og avtaler nærmere. Vi vil forsøke å sette opp rimeligst mulig løsning, og vi legger for eksempel opp til at studenter fra samme studiested samles på én buss.

For deg som er i fly-/ togavstand, gir vi stipend på inntil 1000 kroner fra Sør-Norge og inntil 1500 fra Nord-Norge, begrenset oppad til 8000 kroner per gruppe (kodeklubb/ klasse). Ved stor pågang, kan det være kassa blir tømt, så førstemann til mølla-prinsippet gjelder!

Oppdatering 18. oktober: Vi setter opp buss tur/ retur NTNU Gjøvik. Studenter fra andre studiesteder, får dekket reiseutgifter med offentlige transportmidler i ettertid. Ta vare på kvitteringer, og få med deg et refusjonsskjema i resepsjonen vår ved ankomst. NB.: Vi må ha skjemaet i retur senest en uke etter #hack4no. Ta kontakt hvis du er i tvil om hva som gjelder deg.

Les mer

2018 © Kartverket

Søk