Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

 

På #hack4no spanderer vi lunsj og middag, vi setter opp (gratis) buss fra Oslo og Gardermoen og tilbyr reisestipend/buss til studenter, skoleklasser og kodeklubber.

Tid

#hack4no starter fredag 27. oktober om morgenen og avsluttes klokka 20 lørdag 28. oktober. Kodedag for skoleklasser pågår på dagtid fredag. Juniorhack åpner fredag ettermiddag. For studenter er det kickoff/studentdag torsdag 26. oktober. 

Tilreisende kan overnatte på campus fra torsdag til søndag.

Sted

Høgskolen i Sørøst-Norge, Campus Ringerike, Bredalsveien 14, Hønefoss:

 

Pris

Deltakelse på #hack4no er gratis.

Måltider

På studentdagen torsdag 26. oktober er det gratis lunsj. Fredag 27. og lørdag 28. spanderer vi lunsj og middag. Det er mulig å kjøpe frokost og annen mat i kantina på campus.

Hvordan komme dit

Både fra Oslo og fra Gardermoen er det om lag 1 times kjøretid.

Vi setter opp gratis buss fredag morgen (27/10) fra Oslo og Gardermoen. Kryss av i påmeldingsskjemaet hvis du ønsker å benytte deg av dette tilbudet.

Merk at vi ikke setter opp gratis returbuss lørdag kveld eller søndag morgen. Da kan man ta rutebuss, Askeladden til Gardermoen (flybuss bussrute) eller Brakar buss 200 til Oslo (Brakar bussrute her).

Reisestipend

Tilreisende studenter, skoleklasser og kodeklubber kan søke om reisestipend eller at vi setter opp gratis buss for dem slik at reisen skal bli så rimelig som mulig og i beste fall gratis. Det er en avkryssingsmulighet for dette i påmeldingsskjemaet. Les mer om reisestipend her.

Overnatting

  • Hotell: Det er en rekke gode hoteller i nærområdet. Se hotelloversikt på Booking.com og overnattingsmuligheter på Airbnb.
  • Døgne: Vil du døgne på Campus Ringerike, så er det helt greit
  • Sovesal: Tar du med sovepose og liggeunderlag, kan du overnatte gratis i klasserom/gymsal på campus eller skole i nærheten (kryss av i påmeldingsskjemaet). Du kan komme torsdag kveld overnatte til søndag.

Påmelding

Meld deg på her!

Merk at det er begrenset antall plasser (250 voksne og 250 barn), så vær tidlig ute.

Oppdatering 4. september: Juniorhack er fulltegnet. Du kan sette deg på venteliste ved å sende e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Det er fortsatt ledige plasser på resten av #hack4no.

Kontakt oss

Har du spørsmål, ta kontakt med en av oss.

Du kan også melde deg på nyhetsbrev.

Følg oss

2017 © Kartverket

Søk