Brukervurdering: 5 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktiv
 

 

På #hack4no spanderer vi middag og gir reisestipend/buss til studenter, skoleklasser og kodeklubber.

Tid

#hack4no starter fredag 26. oktober om morgenen og avsluttes klokka 20 lørdag 27. oktober. Kodedag for skoleklasser pågår på dagtid fredag. Juniorhack åpner fredag ettermiddag. 

Tilreisende kan overnatte på campus fra fredag til lørdag med medbragte soveposer på gulvet i klasserom.

Sted

Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Ringerike, Bredalsveien 14, Hønefoss:

 

Pris

Deltakelse på #hack4no er gratis.

Måltider

Fredag 26. og lørdag 27. spanderer vi middag med drikke. Det er mulig å kjøpe frokost/lunsj og annen mat i kantina på campus. Det er også flere dagligvarebutikker i nærområdet.

Hvordan komme hit

Både fra Oslo og fra Gardermoen er det om lag 1 times kjøretid. Her er rutetabell for rute 200 Oslo-Hønefoss (pdf). Du skal gå av på holdeplassen Dalsbråten. Her er rutetabell for flybussen Gardermoen-Hønefoss (si til sjåføren at du skal til USN, så stopper bussen like utenfor).

På grunn av begrensede parkeringsmuligheter på campus, oppfordrer vi folk til å samkjøre eller kjøre kollektivt. Se kart med parkeringsmuligheter (pdf).

Reisestipend

Skoleklasser/ klubber får dekket deler av reiseutgiftene med buss i ettertid. Ta kontakt med en av oss om dere ønsker reisestipend. Ta vare på kvitteringer, og få med deg et refusjonsskjema i resepsjonen vår ved ankomst. NB.: Vi må ha skjemaet i retur senest 5. november.

Vi dekker buss tur-retur studiested hvis det blir 10 eller flere studenter fra samme høgskole/ universitet. Ta kontakt med en av oss.

Overnatting

  • Hotell: Det er en rekke gode hoteller i nærområdet. Se hotelloversikt på Booking.com og overnattingsmuligheter på Airbnb.
  • Døgne: Vil du døgne på Campus Ringerike, så er det helt greit
  • Sovesal: Tar du med sovepose og liggeunderlag, kan du overnatte gratis i klasserom/gymsal på campus eller skole i nærheten (kryss av i påmeldingsskjemaet).

Påmelding

Meld deg på her

Har du meldt deg på, men ikke kan komme likevel, er det viktig at du gir oss beskjed så snart som mulig, slik at andre kan få plassen din. Gi oss også beskjed hvis det er endringer i påmeldingen din.

Kontakt oss

Har du spørsmål, ta kontakt med en av oss.

Følg oss

Les mer

Kartverket © 2018

Søk