Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

VIDEOHILSEN: Selda Ekiz - fra Newton og Anno - kommer til #hack4no!

 

Juniorhack på Hønefoss blir bare større og bedre, og vi ser fram til å ta imot deg 27. og 28. oktober!

Juniorhack ble fulltegnet på få uker, og over 350 barn og ungdommer vil delta på kodedag for skoleklasser og juniorhack 27.-28. oktober. Dronekurset som inngår i juniorhack, var fulltegnet allerede etter et par dager. Vi gleder oss og kan love en lærerik og morsom kodesamling, som avsluttes med oppvisning, premiering og pang og smell i form av et heidundrende fysikkshow lørdag kveld.

Alle påmeldte på juniorhack vil få e-post med nærmere beskjeder og påminnelser. Men noen ting er viktige å merke seg først som sist:

  • Alle må ha med datamaskin (Windows, Mac eller Linux)
  • Alle juniorhackere må ha med en foresatt som har ansvar for dem og som er i området hele tiden. Dette gjelder både dag- og nattestid (for de som overnatter på campus). En foresatt kan godt ha ansvar for flere barn. Vi oppfordrer de foresatte til å være med barna på workshopene, men det er ikke påkrevd at de er til stede i samme rom hele tiden.
  • Årets juniorhack består av både workshoper og en hackekonkurranse. I konkurransen utfordrer vi ungene til å eksperimentere og bygge med data og micro:bits, alene eller (helst) sammen med andre. Det blir oppfølging og flotte premier. Man kan delta både i konkurransen og på workshoper, eller velge en av delene. Les mer om konkurransen og hvordan barna kan forberede seg her
  • Det er satt opp ventelister. Derfor ber vi deg gi beskjed så raskt som mulig hvis det skulle komme noe i veien og du må melde avbud. Kontakt oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Masse å glede seg til

Ellers minner vi om at vi deler ut gratis micro:bits, det blir Norges kanskje største makerspace med masse morsomme duppeditter - og roboter, og det blir dronekurs (fulltegnet), så det er masse å glede seg til. Selda Ekiz (se videoen øverst på siden), kjent fra blant annet Newton og Anno, kommer også. 

Har du spørsmål - send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller kontakt juniorgeneral Mari Halvorsen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Les mer

Kartverket © 2019

Søk