Brukervurdering: 4 / 5

Sjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivSjerne aktivStjerne inaktiv
 

 

14 etater og en rekke teknologi- og fagtunge sponsorer og samarbeidspartnere gjør #hack4no mulig.

#hack4no arrangeres av Kartverket og Høgskolen i Sørøst-Norge (HSN).

Disse etatene bidrar med data: Artsdatabanken, Brønnøysundregistrene, Kulturrådet, Meteorologisk institutt, Riksantikvaren, Riksarkivet, Statistisk sentralbyrå, Norsk Romsenter, Oljedirektoratet, Difi, Statens Vegvesen, NVE, NAV og Kartverket.

Sponsorene og samarbeidspartnerne er ikke tilfeldig valgt. De bidrar alle på¨ulike vis med kompetanse og eksperthjelp. Som hovedsamarbeidspartnere har vi i år fått med oss Capgemini og Sparebanken Hønefoss. Samarbeidspartnere er Webstep, Lær kidsa koding, Innovasjonsløft Ringerike, Daisy, Tekna og Podie Sport & Media. Partnere: Pan Innovasjon, StartupLab, Innoco og Kodegenet.

CapgeminiCapgemini logo

Med over 190.000 ansatte i over 40 land, hvorav drøyt 1.000 i Norge, feirer Capgemini 50 års jubileum i 2017. Capgemini er en av verdens ledende leverandører av konsulent-, teknologi- og outsourcingtjenester. Gruppen omsatte i 2016 for 12,5 milliarder euro. Sammen med sine kunder, utvikler og leverer Capgemini forretningsmessige, tekniske og digitale løsninger som skaper konkurransekraft og innovasjon.

I Norge er vi spesielt sterke innen offentlig sektor, og jobber med nye innovative løsninger for en rekke spennende oppdragsgivere. I 2017 er vi offisiell hovedsamarbeidspartner for #hack4no.

Som multikulturell virksomhet, har Capgemini utviklet en unik arbeidsmetode, the Collaborative Business ExperienceTM og en global leveransemodell Rightshore®.

For mer informasjon, gå inn på www.capgemini.no

Hønefoss SparebankHønefoss Sparebank logo

Hønefoss Sparebank har en lang og tradisjonsrik historie i Hønefoss og kan føre sin virksomhet helt tilbake til 1851. Overfor publikum skal vi fremstå som en bank med konkurransedyktige betingelser og med kompetente og serviceinnstilte medarbeidere som vektlegger den lokale forankringen. Vi er også stolte over å ha ni autoriserte finansielle rådgivere.

Banken har nylig utviklet et etablererkonsept for å hjelpe etablerere i gang, inkludert gunstig oppstartslån og støtte fra et nyopprettet etablererfond.

Besøk Hønefoss Sparebanks nettside

 

WebstepWebstep logo

Webstep er stolt samarbeidspartner med #hack4no. Digitale løsninger er vårt felt fra A til Å. Vi lever av å skape sammen med kundene våre og vet at solide, sikre og nyskapende løsninger krever kunnskap og kunnskapsdeling. #Hack4no inviterer til bruk av fritt tilgjengelige data og åpner døren for flinke folk. Da settes kreativitet i system. Det liker vi!

Vi gleder oss og ønsker lykke til med arrangementet!

Nysgjerrig på Webstep? Besøk oss på webstep.no

 

Lær kidsa kodingLær kidsa koder logo

Lær Kidsa Koding er en frivillig bevegelse som arbeider for at barn og unge skal lære å forstå og beherske sin egen rolle i det digitale samfunnet. Vi vil hjelpe dem til å ikke bare bli brukere, men også skapere med teknologien som verktøy. Vi jobber, og legger til rette for, koding både skal inn i skolen og bli etablert som et fritidstilbud. I dag finnes over 130+ kodeklubber, spredt utover hele landet. 

Bli mer kjent med oss på: kidsakoder.no

 

Innovasjonsløft RingeriksregionenInnovasjonsløft Ringeriksregionen logo

Innovasjonsløft er omstillingsprosjektet i Ringeriksregionen 2014-2019. og skal bidra til å skape kultur for innovasjon og samspill i en region med stort vekstpotensiale. Det er gjennomført seks samlingsbaserte innovasjonsprogram med deltakere fra i alt 85 virksomheter, i tillegg til at programmet har bidratt med en rekke kurs og møteplasser. Innovasjonsløft Ringeriksregionen arrangerer Innovasjonsløftdagen i samarbeid med #hack4no.

Les mer om oss på innovasjonsloft.no

 

DaisyDaisy logo

Vi leverer hjelpemidler, læremidler og dataverktøy for bruk i skolen. Den teknologiske utviklingen vi står overfor, gjør at det er viktig at vi i fremtiden sikrer at vi ikke bare er teknologikonsumenter, men også produsenter, skapere og problemløsere. Verktøyene vi leverer gir barn muligheten til å få en bedre forståelse for hvordan teknologi og programmering fungerer på en konkret og leken måte, tilpasset det enkelte barns nivå. På #hack4no lager Daisy stort "makerspace" for juniorene.

Les mer på daisy.no

 

Teknatekna hovedlogo

Tekna - Teknisk-naturvitenskapelig forening er lidenskapelig opptatt av teknologi og realfag. Våre 72 000 medlemmer jobber hver dag med å løse samfunnets utfordringer gjennom innovasjon og ny teknologi. Tekna er den største fagforeningen i Akademikerne. Tekna er en av samarbeidspartnerne for #hack4no som bidrar med progtammeringsenhetene Micro:bits, som deles ut gratis til deltakerne på juniorhack.

Besøk tekna.no

 

Podie - effektiv kommunikasjon

Podie.no er et lite byrå som jobber med kommunikasjon av kommersielle prosjekter. Vi bistår prosjekter med konseptutvikling og i den kommersielle utviklings fasen. Historiefortelling gjennom stillbilder og levende bilder i sosiale medier er noe vi aktivt fremmer og utarbeider for våre kunder gjennom effektive strategier og tiltaksplaner. Podie.no leverer tjenester innen markedsføring, sponsing/event og digital innholdsmarkedsføring. Ønsker du å se nye forretningsmuligheter, er det verdt å ta kontakt med oss.

 

StartupLab

startuplabStartupLab holder til i Forskningsparken i Oslo og utgjør et spennende og innovativt kontor- og arbeidsfelleskap for startup-bedrifter og teknologigründere. Laben er spesialdesignet for å møte behovene til rasktvoksende teknologibedrifter, med blant annet tilbud om en rekke faglige og sosiale fellesaktiviteter, møterom i ulike størrelser, forskjellige sosiale områder og til og med en egen kinosal. StartupLab huser i dag rundt 70 av landets mest ambisiøse teknologi-startups, som sitter side om side med nøkkelpersoner fra selskaper som Point Carbon, Opera, Hugin, Funcom og Northzone, i tillegg til StartupLab-teamet som har bred erfaring fra så vel startups, teknologibedrifter og investeringsvirksomhet. StartupLab har også et eget investeringsfond og går inn som aktive eiere i den helt første fasen av et selskaps liv.

Besøk oss på startuplab.no

 

Innoco

Innocos logoInnoco trener mennesker og organisasjoner til å skape nye og bedre løsninger for fremtiden. Vi er evige nysgjerrige på innovasjonsfaget og hvordan man kan bruke innovasjonskompetansen til å skape nye muligheter. Det som er felles i teamet vårt er at vi brenner for at våre kunder skal lykkes med innovasjon. Vårt sterke ønske om at våre kunder lykkes preger også vår måte å jobbe på.

Vi ønsker å være lette å leke med, rause og uhøytidelig og vi løfter i lag med våre kunder. Innoco ble startet i 2003 og er nå et av Norges ledende innovasjonsmiljøer.

Besøk innoco.no

Pan Innovasjon

PanInnovasjon3Pan Innovasjon er en national inkubator for bærekraftig utvikling, skog- og trebasert næring. Vi er tilknyttet Siva-miljøet. Vi har kontorer på Ringeriket og i Hurdal og vi ser etter gode grønne ideer som vi kan støtte, både fra eksisterende bedrifter og fra grundere. Vi kan tilby støtte i tidlig fase, oppstarts kompetanse, plass i et av våre voksende coworkingspaces på Ringerike og i Hurdal og et solid nettverk innen skog- og trebasert næring.

Våre vurderingskriterier og annen relevant informasjon finner du på nettsiden vår paninnovasjon.no.

 

2018 © Kartverket

Søk