Brukervurdering: 0 / 5

Stjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktivStjerne inaktiv
 

 

Påmelding til innovasjonsdagene #hack4no 2017 åpner 23. august.

Årets #hack4no er fredag 27. og lørdag 28. oktober. Påmeldingen åpner 23. august. Vi rigger for 250 voksne deltakere og 250 deltakere på juniorhack. Det kan bli rift om plassene, så det er lurt å være tidlig ute.

Hvis du ennå ikke abonnerer på nyhetsbrevet vårt, kan du registrere deg for nyhetsbrev her og få en påminnelse på e-post idet vi åpner påmeldingen.

#hack4no samler deltakere fra hele landet – gründere, utviklere, designere, studenter, kodeinteresserte barn og andre innovasjonsinteresserte som rett og slett bare har ideer. De voksne deltakerne jobber i team gjennom helgen og konkurrerer om å utvikle de beste appene, tjenestene eller andre digitale løsninger. Barna og ungdommene på juniorhack lærer å lage apper og kart og programmere roboter, spill og musikk.

I dagene før #hack4no har vi flere høyaktuelle tilbud for studenter og innovasjonsinteresserte:

  • Innovasjonsløftdag: 25. oktober inviterer vi til innovasjonskonferanse i samarbeid med Innovasjonsløft Ringerike. Innovasjonsløftdagen er en praktisk dag med workshoper og foredrag, hvor hensikten er å gi hver deltaker et innovasjonsløft. Mer informasjon kommer.
  • Student@hack4no: 26. oktober inviterer vi studenter fra hele landet til student@hack4no på Høgskolen i Sørøst-Norge, campus Ringerike. Dette er en fagdag med inspirerende foredrag innen IT, innovasjon, økonomi og jus, og en god forberedelse til selve hackathonet. Mer informasjon kommer.

Det er Kartverket og Høgskolen i Sørøst-Norge som arrangerer #hack4no i samarbeid med en rekke andre etater og virksomheter. Vi har følgende samarbeidspartnere og sponsorer med på laget:

Hovedsamarbeidspartnere: Capgemini og Sparebanken Hønefoss

Dataeiere: Artsdatabanken, Brønnøysundregistrene, Kulturrådet, Meteorologisk institutt, Riksantikvaren, Riksarkivet, Statistisk sentralbyrå, Norsk Romsenter, Oljedirektoratet, Difi, Statens Vegvesen, NVE, NAV og Kartverket.

Samarbeidspartnere: Webstep, Lær kidsa koding, Innovasjonsløft Ringerike, Daisy, Podie Sport & Media.

Partnere: Pan Innovasjon, Tekna, StartupLab, Innoco og Kodegenet.

 

Les mer

2018 © Kartverket

Søk